Yritysesittely

Anjalankosken Kuntopisteen historia ulottuu maaliskuuhun -83, jolloin yrityksen perustaja Arja Halkiranta sai yksityisen terveydenhuollon laitosluvan. Syksyllä 1995 yritys siirtyi kokonaan Arjan omistukseen ja samalla yrityksen nimi muuttui Anjalankosken Kuntopisteeksi – ja on pysynyt samana edelleen. Yritys on toiminut nykyisissä tiloissaan tammikuusta 1989 lähtien.

Elokuussa 2007 toiminimi muutettiin osakeyhtiöksi jolloin Marko Uotila sekä Maija Haavisto tulivat yhtiön muiksi osakkaiksi. Samalla yrityksen palvelutarjonta laajeni naprapatiaan ja lymfaterapiaan samoin neurologisen fysioterapian asiakasmäärät lisääntyivät. Loppuvuodesta 2014 myös Pekka Vikman liittyi yhtiön osakkaaksi.

Yrityksen tilat sijaitsevat Inkeroisissa entisen pankin tiloissa. Asiakaskäytössä on yli 140m2, joka käsittää 4 hoitohuonetta, sekä ison salitilan harjoittelua varten. Sisäänkäynti on esteetön, pienen luiskan ja sähköoven kautta eteistilasta oikeaan, josta tilojemme varsinainen sisäänkäyntiovi löytyy. Kuntopiste tekee fysioterapiaa myös kotikäynteinä, eri kuntosaleilla, kuten vieressä sijaitsevalla Inxa Gymillä, Kymenlaakson alueen uimahalleissa sekä palvelukeskuksissa mm.Kotkan Karhuvuoressa, Inkeroisissa ja Anjalan Iltaruskossa. Kuntopiste tekee myös hierontoja kotikäynteinä.

Kuntopisteen henkilökunnan ammattitaitoa ylläpidetään jatkuvilla koulutuksilla. Yritys kuuluu Fysi ry:een, Anjalankosken Yrittäjiin ja Fysi Partnersiin. Lisäksi työntekijämme kuuluvat omiin ammattiliittoihinsa, fysioterapeutit Suomen fysioterapeutteihin ja Marko Suomen Naprapaatteihin.

Asiakaskunta koostuu itse maksavista asiakkaista ikähaarukaltaan nuorista ikääntyneisiin. Lisäksi teemme yhteistyötä Kotkan - ja Kouvolan kaupungin, Carean, veteraanijärjestöjen , vakuutusyhtiöiden sekä Kelan kanssa. Inkeroisten tehtaiden vakuutuskassan kanssa meillä on suoraveloitussopimus.