Laadukasta hierontaa – Anjalankosken Kuntopiste Oy

Monipuolisiin hoitoihimme kuuluvat luonnollisesti myös laadukkaat hierontapalvelut. Tarjoamme hoitolaitoksessamme rentouttavaa klassista hierontaa sekä urheilijan harjoittelua ja palautumista tukevaa urheiluhierontaa.

Klassinen hieronta

Hieronta on psykofyysinen hoitotapahtuma, jossa käsin suoritetuilla, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvilla, liikkuvilla, sujuvan rytmisillä ja voimakkuudeltaan oikein säädetyillä otteilla kudoksia painaen ja/tai venyttäen pyritään edistämään tai rauhoittamaan erilaisten kudosten toimintoja tietyn tavoitteen suuntaisesti.

Klassinen hieronta on viidestä eri otteesta muodostunut yksilöllinen kokonaisuus jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan huomioon.

Hieronnan vaikutuksia
  • rentouttaa, lievittää ahdistusta ja rauhoittaa
  • laukaisee lihasjännittystä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
  • vähentää turvotusta
  • lisää nivelten liikkuvuutta
  • lievittää kipua
  • virkistää, poistaa väsymystä ja vähentää srtessiä
  • rentouttaa sekä fyysisesti että psyykkisesti

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnan perustana ovat klassisen hieronnan menetelmät, joita sovelletaan urheilijan harjoittelua ja kilpailemista tukevalla tavalla. Urheiluhieronnassa käytetään myös omia erikoistekniikoita.

Urheilijan harjoitusohjelma huomioidaan hieronnan ajankohtaa mietittäessä. Myös hierontaotteita ja niiden voimakkuutta säädellään niin, että hieronnasta saadaan paras mahdollinen hyöty. Klassinen hieronta on useimmiten rauhallista lihaksia rentouttavaa hoitoa, mutta urheiluhieronnalla lihaksia voidaan esimerkiksi
"herätellä" nopein ottein ennen suoritusta.

Kun kaipaat rentouttavaa käsittelyä tai ammattitaitoista urheiluhierontaa, varaa aikasi hoitoon. Ota yhteyttä!

Hierontaa tarjoaa koko henkilökuntamme.